Programmering

Fra Holstebro HTX Wiki
Skift til: navigering, søgning

Indledning

Programmering er et vidt begreb. Programmering er hvor man "fortæller" en enhed hvilken handling der skal udføres ved forskellige kommandoer. Programmering skal både bruges når du laver spil, hjemmesider, robotter, programmer og mange flere ting.

Programmering af hjemmesider

Når man skal lave en hjemmeside så er der forskellige måder at gøre det på. Man kan købe sig adgang til et program som hjælper dig med at opsætte din hjemmeside. Hvis man vælger denne mulighed så er der en person som har sat sig ned og programmeret det program som hjælper dig med at opstille din hjemmeside. Man kan også vælge selv at programmere sin side, dette kan gøres ved hjælp af HTML. HTML koder kan være forvirrende at finde rundt i, da man skal skrive en masse koder for at få selv den mindste ting til at fungere.

Programmering af spil

Når man skal lave et spil, så er det ligesom den købte hjemmeside. Der er nogen som har lavet et program som kan hjælpe dig med at få spillet til at hænge sammen.

Programmering generelt

Programmerings programmerne er sat sammen af de her koder, når du trykker på en ting som du vil bruge så ligger programmet faktisk den kode ind som du vil bruge. Det vil faktisk sige at det bare er en genvej til koderne. Alle former for Software er lavet ved at bruge en form for programmering, som selvfølgelig får softwaren til at udføre en handling for dig. [1]

Kilder/Referencer