Netværksdrev

Fra Holstebro HTX Wiki
Skift til: navigering, søgning

Netværksdrev

Alle på skolen har adgang til to netværksdrev, som kan tilgåes alle steder, der er internet. Det er muligt at lægge filer på netværksdrevet. Disse vil så være tilgændelige gennem skolen computere, og Fjernskrivebordet.

Egen bærbar

For at kunne oprette forbindelse til netværksdrevene gennem sin egen bærbar, kræver det at man anvender Fjernskrivebord.


Skolens computere

For at oprette forbindelse til netværksdrevet gennem skolen computere, kræver det man logger ind. Herefter befinder drevet sig på computeren, som hvilket som helst andet drev ville gøre det.

"Denne computer" -> X-drev (netværksdrevet) og

"Denne computer" -> T-drev

Så er det bare at åbne drevet og kigge lidt rundt, evt. lægge filer over på det.

Indholdet og adgamg på de to drev

X-drevet er dit personlige drev, hvor du kan lægge filer ind, og arbejde med dine egne dokumenter, specielt når du bruger skolens maskiner.

Hvis du bruger din egen bærbare, så vil det være en stor fordel at du laver backup af dit skolearbejde ind på X-drevet, så dine ting ikke forsvinder, hvis din bærbare går i stykker eller bliver stjålet.

T-drevet er et samarbejds-drev, hvor det ikke er alle steder I har adgang til - I har adgang til "Fælles for elever/D70/HTX/HTX1/" (er p.t. ikke etableret)