Stativer

Fra Holstebro HTX Wiki
(Omdirigeret fra Kategori:Stativer)
Skift til: navigering, søgning

Skolen har et fint udvalg af stativer man kan bruge når man skal arbejde med billeder og lyd. Alle stativer kan findes i skabet i DV9.

Manfrotto MKC3-H01

Skolen har kun et stativ af denne type. Dens højde er justerebar mellem 44,5 - 154 cm. Hovedet er lavet til at kan holde op til 3 forskellige kamera, og kan holde alle de kamera skolen kommer med. Hovedet er også lavet med håndtag der gør det nemt at dreje kameraet og den kan drejes 360 grader rundt. Den har 3 ben for stabilitet.

Hama star 61

Skolen har 4 Hama Star 61 stativer.

Stativ til at holde kameraer. Kan holde op tre forskellige kamera typer deriblandt dem som skolen kan tilbyde. Den må dog kun bruges til små kamera da den kun kan holde op til tre kilo. Den har 3 ben for stabilitet.

Hama star 63

Stativ der er lidt nyere end Hama Star 61. Forskellen på de to kameraer er at denne her kan holde op til 4 kg, så den kan holde lidt større kameraer end Hama Star 61. Den har 3 ben for stabilitet.

Walimex WT-803

Skolen har 2 stk. af disse stativer.

Bruges til at holde refleksplader til når man tager billeder. Er bedst at bruge inden for eller på et jævnt gulv.

Supreme MS200

Stativ lavet til at holde mikrofoner. Kan holde det fleste slags mikrofoner, især af dem skolen har. Den er god at bruge vis man skal have en mikrofon der skal holdes stille når man snakker.