Kategori:El-dokumentation

Fra Holstebro HTX Wiki
Skift til: navigering, søgning

Selve den el-tekniske dokumentation tager udgangspunkt i Blokdiagrammet, hvor man normalt vil konstruere de enkelte blokke for sig.

Er det en større konstruktion, kan man også bruge blokdiagrammer til at opdele blokkene yderligere. Til den enkelte blok vil man typisk beskrive det Teori der hører til blokken, og man vil præsentere et Deldiagram der angiver hvad blokken indeholder. Typisk vil der til en del blokke være Beregninger der angiver hvordan man er kommet frem til komponentstørrelserne, måske lidt beskrivelse af Fejlfinding, og typisk nogle Målinger der dokumenterer at de Beregninger man har lavet passer.

Specielt ved digitale konstruktioner kan Pulsplaner være en god måde at beskrive hvad der sker/skal ske i kredsløbet, og de kan også vise hvordan dele af softwaren skal reagere

Enten sammen med de enkelte blokke eller som en del af den overordnede beskrivelse vil det være er fordel at dokumentere sin grænseflader så man ved hvad der kommer ind i blokkene og hvad de skal give ud.

Alt efter projektets størrelse kan man præsentere et Totaldiagram enten i starten af rapporten, eller sætte det ind som et bilag.

Sider i kategorien "El-dokumentation"

De nedenstående 10 sider er i denne kategori, ud af i alt 10.