Dokumentstruktur

Fra Holstebro HTX Wiki
Skift til: navigering, søgning

Orden på dokumenterne

Når man skal gemme ting, så er det jo grundlæggende for at man skal kunne finde tingene igen.

Det er altså med dokumenter (og filer af alle slags) vigtigt at man har en vis orden i sine ting - ligesom man har i den fysiske verden.

Skole-dokumenter

Det er specielt vigtigt at man har orden på de dokumenter man laver i skolen (opgaver, rapporter osv.), da man skal kunne bruge dem gennem alle 3 år - f.x. i matematik på A-niveau skal man op i alle 3 års pensum, så det er godt at have styr på de ting man har lavet, også på 1. år.

Specielt omkring SO (studieområdet) - det er en eksamen man skal op i på 3. år, hvor man skal kunne dokumentere sin udvikling, så her er det igen vigtigt at kunne finde opgaver fra hele tiden på HTX.

Mappestruktur

forslag til mappestruktur

For at have en god orden i sine dokumenter, så vil det være smart at man opretter en mappe på sin computer (eller på skolens X-drev), den kunne f.x. hedde HTX som det er vist her.

I HTX-mappen kan man så oprette en mappe for hvert fag man har, og inde i hvert fag kan man oprette undermapper for hvert år, og som det er illustreret her, så kan man oprette en mappe for hver opgave man har, og herinde kan man have alle de materialer man anvender til opgaven (en opgave kan godt bestå af mange dokumenter, lavet i forskellige værktøjer).

Backup

Man skal have backup af sine ting, mindst et sted, men gerne flere.

Der findes mange backup programmer og løsninger, blandt andet dropbox, SkyDrive, Google Drive, en personlig NAS eller bare en ekstra harddisk.