Forskel mellem versioner af "Creative common"

Fra Holstebro HTX Wiki
Skift til: navigering, søgning
Linje 1: Linje 1:
{{stub}}
+
[[Fil:512px-CC-logo.svg.png|300px|thumb|right|]]
 +
[http://creativecommons.org/ Creative Commons]  (CC) er en non-profit organisation som har hovedkvarter i Mountain View, Californien i USA dedikeret til at udvide mængden af kreativt materiale andre kan bruge lovligt og dele.
  
[[Fil:512px-CC-logo.svg.png|400px|thumb|right|]]
+
== Creative Commons ==
[http://creativecommons.org/ Creative Commons]  (CC) er en non-profit organisation som har hovedkvarter i Mountain View, Californien i USA dedikeret til at udvide mængden af kreativt materiale andre kan bruge lovligt og dele. Organisationen har udgivet flere copyrightlicenser også kendt som Creative Commons licenser frit tilgængeligt offentligt.
+
Organisationen har udgivet flere copyrightlicenser også kendt som Creative Commons licenser frit tilgængeligt offentligt. Disse licenser giver ophavsmændene mulighed for at kommunikerer de rettigheder de gør krav på og hvilke rettigheder de lader frafalde til fordel for modtagere eller andre ophavsmænd. En let forståelig side som forklarer rettighederne ved hjælp af dertilhørende visuelle ikoner forklarer specifikationerne ved en hver af Creative Commons licenser.<ref name="kilde1">http://en.wikipedia.org/wiki/Creative_Commons</ref>:
 +
 
 +
 
 +
== Referencer ==
 +
<references/>

Versionen fra 10. dec 2012, 09:56

512px-CC-logo.svg.png

Creative Commons (CC) er en non-profit organisation som har hovedkvarter i Mountain View, Californien i USA dedikeret til at udvide mængden af kreativt materiale andre kan bruge lovligt og dele.

Creative Commons

Organisationen har udgivet flere copyrightlicenser også kendt som Creative Commons licenser frit tilgængeligt offentligt. Disse licenser giver ophavsmændene mulighed for at kommunikerer de rettigheder de gør krav på og hvilke rettigheder de lader frafalde til fordel for modtagere eller andre ophavsmænd. En let forståelig side som forklarer rettighederne ved hjælp af dertilhørende visuelle ikoner forklarer specifikationerne ved en hver af Creative Commons licenser.[1]:


Referencer