Bruger:Maja5431

Fra Holstebro HTX Wiki
Skift til: navigering, søgning

26. November 2012

I dag, har jeg fået indsat den tekst, jeg skrev omkring AIDA-modellen i torsdag. Jeg har ikke fået skrevet yderligere på min tekst, men i stedet fundet ud af, hvordan man skriver osv. i wikien. Jeg har fået de forskellige links til at fungere, så jeg linker til andre wiki sites, samt eksterne hjemmesider.

27. November 2012

I dag har jeg skrevet videre på AIDA-modellen, jeg har skrevet videre, ved at finde noget omkring Thomas Bigums videreudvikling af AIDA modellen, AIDCA.

28. November 2012

I dag har jeg igen arbejdet med AIDA-modellen, jeg mangler kun en hurtig gennemkigning før jeg er færdig. Jeg har fået skrevet mere til, og uploadet billede i dag.

29. November 2012

I dag er redigeringen af min AIDA-modellen blevet færdig. Vi har desuden fordelt hvad vi skal igang med her efter, for at få sammenhæng på wikien.

3. december 2012

I dag har vi siddet i grupperne og set på det vi skal. I min gruppe har vi kigget på kilder, og deres troværdighed. Vi har skrevet kommentarer i et eksternt dokument.

4.december 2012

I dag har vi igen kigget på modeller til de forskellige sider, og er nu blevet færdig med at kigge de forskellige kilder igennem. Nu skal kommentarerne blot skrives ind på de forskellige sider.

5. december 2012

Vi har i dag fået nye opgaver i wikien. Mette og jeg er kommet på layout, hvor vi har fået de andres dokument, vi har kigget på denne, men kunne ikke bruge den til så meget, derfor har vi kigget de forskellige sider igennem, og redigeret dem, så de er blevet mere ens.

6. december 2012

Jeg har i dag forsat redigeret. Efterfølgende er jeg begyndt at arbejde på kodning, hvor jeg har set på hvad forrige har skrevet, og er begyndt at søge efter flere informationer omkring dette.

10. december 2012

Jeg har i dag igen skrevet på kodning.

11. december 2012

Jeg har i dag skrevet kodning færdig.

12. december 2012 Jeg har i dag kigget de forskellige sider igennem igen for layout.