Bruger:Mads4444

Fra Holstebro HTX Wiki
Skift til: navigering, søgning

26. november

Læsning omkring "minerva-modellen" blev skudt igang. Kilder funndet, dog er det begrænset hvor meget tekst der er blevet skrevet, dette er blot et spørgsmål om tid, da jeg har fået læst omkring modellen.

27. november

Idag har jeg skrevet en del, faktisk har jeg i grove træk, færdiggjort "Minerva". Der er dog enkelte mangler, såsom billeder. Teksten skal også redigeres endnu engang, således at det kan præsenteres.

28. november

Idag fik jeg skrevet "Minerva" færdigt, og dertil fik jeg den byttet med en klassekammerat.

29. november

Idag var vejlederen ikke tilstede, derfor skulle vi arbejde selv. Jeg kom i gruppen "layout" og dette gik jeg straks igang med. Dagens arbejde er gået med at rette de artikler, som folk ikke skrev i på det tidspunkt. Dette indebærer opsætning af indhold, overskrifter, billeder og kilder.

3. december

Idag fortsatte vi med layout. Vi analyserede kort de første 10 artikler (vi nåede ikke længere), dette indebar at vi gennemgik artiklerne, og skrev ned hvad der skulle laves om. Vi aftalte at når vi har kigget alle artikler igennem, retter vi det som vi mener er fejl.

4. december

Idag færdiggjorde vi blot layout-rettelserne, og fik uploadet dokumentet.

5. december

Idag har jeg skrevet Målgruppe-modeller. Der mangler måske lidt mere tekst, men layoutmæssigt er det i top.

6. december

Idag har jeg rettet layout på mine sider, samt skrevet på Påstand Belæg Hjemmel

10. december

Idag har jeg ikke nået så meget, da vi først havde oplæg, og derefter snakkede jeg med Bent. Men jeg har rettet lidt til på Påstand Belæg Hjemmel, så den er snart færdig.

11. december

Idag har jeg blot lavet srp forberedelse, idet Bent havde lavet et oplæg.

12. december

Jeg har rettet korrektur og tilføjet forskellige ting samt omformuleret sætningerne under emnet Målgruppeanalyse. Jeg har også skrevet på berettermodellen.

13. december

Idag har jeg rettet de sidste ting på Minerva, Aktantmodellen og Målgruppeanalyse. Jeg har også rettet forskellige henvisende links på forskellige sider (Kommunikation, medie og budskab).