Bruger:Fran2866

Fra Holstebro HTX Wiki
Skift til: navigering, søgning

Frands Vindum Tjagvad Madsen

Logbog

Netværk og sikkerhed

15/11-2012 Har i dag valgt at jeg vil skrive om OSI-modellen, da det er en model jeg har arbejdet med før.


16/11-2012 I dag er jeg begyndt at arbejde på artiklen om OSI modellen. Har brugt det meste af tiden på at læse mig ind i hvordan det fungere. Har set et par youtube videoer for at få det basale på plads, og nu har jeg fundet en wiki side, med flere detaljer om hvordan OSI modellen virker. Jeg håber at jeg kan finde den side jeg havde sidst, der fortalte helt ned i detaljer om hvordan processen i modellen var. Den startede med en masse detaljer fra software (applikations laget) og fortalte trin for trin hvad der sker med dataen ned igennem modellen, og sluttet til sidst i det fysiske lag.


19/11-2012 Jeg har skrevet noget mere til OSI modellen. Er begyndt at forklare lidt i detaljer hvad modellen gør.


20/11-2012 Har i dag arbejdet med Intern henvisning. Da jeg fik styr på dette, læste jeg mere om OSI modellen, Der er meget at holde styr på og skal i gang med kilde kritik for at skrive noget kvalitativt.


22/11-2012 I dag har jeg skrevet de sidste lag færdig. Næste gang gennemgår jeg teksten og gør lidt ved layout. Udover det, har jeg lavet nogle flere interne henvisninger og jeg har læst mere om modellen. Der er MEGET information om de forskellige lag. Jeg har også overvejet om jeg skal gå i detaljer med, hvordan dataen bliver processeret igennem modellen.


24/11-2012 I da har jeg lavet flere interne henvisninger og læst mere om OSI modellen.


28/11-2012 Har afsluttet OSI modellen da jeg skal videre. Ellers har jeg været rundt i andre artikler og rettet lidt til nogen steder. Jeg vil i gang med at skrive en ny side, VoIP (Voice over IP), og så laver jeg en intern henvisning inde fra Skype til VoIP.


03/12-2012 Har oprettet VoIP, og har besluttet mig for at skrive meget hurtigt om hvad det er, og hvad det smarte og fordelene er ved VoIP. Skal selvfølgelig nok komme inddom hvordan det fungere.


04/12-2012 Har i dag fået et lynkursus i hvordan man sætter et billede ind i Wiki'en af Markus. Har brugt godt med tid på at lede efter et billede der ikke var copyright på. Næste gang skal der skrives noget mere til VoIP og så er den færdig.


06/12-2012 I dag har Bent vist noget med den naturvidenskabelige metode fra vores SO-H via powerpoint. Har derfor ikke fået skrvet så meget til VoIP. Har fået lavet en reference link til mit billede.


10/12-2012 Har i dag færdig gjort VoIP og har fået mig et overblik over hvad der er af emner tilbage, som skal skrives. Der er et par stykker jeg har fået øje på, som jeg kan gå i gang med.


11/12-2012 Har i dag gennemgået Skype og startet på Server. Skal bruge lidt tid til at tænke over hvordan jeg skal skrive Server.


17/12-2012 Har skrevet lidt mere til server og hurtigt, da vi skal til at runde af. Vi har fundet sammen i grupperne og er kommet i gang med at få styr på hele wiki'en.