Bruger:Clau3063

Fra Holstebro HTX Wiki
Skift til: navigering, søgning

Logbog

26/11 - 2012

Idag har jeg fået påbegyndt mit emne - jeg har valgt at tage et-trins-modellen.

Jeg fik skrive små information op, samt en kildehenvisning men ikke det helt store i dag; bare få begyndt på mit emne.e

27/11 - 2012

Har kun fået skrevet noget tekst på. Har ikke som sådan ledt efter nyt information. Har oprettet et "samarbejde" med Jonas Refsgaard omkring,

at vi kan samarbejde mellem wiki'erne. Han har to-trins-modellen, så det ville ikke være andet end oplagt.

28/11 - 2012

Har ikke lavet så meget i dag - skrevet noget tekst og læst en del, men det er sådan set også bare det.

29/11 - 2012

I dag har jeg dog kun lidt efter information, som der muligvis kan fyldes på. Jeg føler ikke, at jeg kan skrive så meget længere.

03/12 - 2012

I dag er jeg blevet inddelt i gruppen "Billeder"; vi har som sådan ikke lavet så meget ud over en "sketch", som vi går ud fra, når vi skal lave billederne til de andre wikier og tale om, hvordan de allesammen skal de ud.

04/12 - 2012

Glemte logbogen :(. I dag gjorde vi status på, hvor langt allesammen var nået, vi fik set om vi allesammen gik i samme retning med design og på nuværende tidspunkt ser det lovende ud.

05/12 - 2012

Fik lavet mere i dag. I dag har det for det meste foregået i "solo", vi har alle arbejdet selv, men der er blevet lavet noget! Har fået nogle designs på plads, fået rettet noget til osv osv.

06/12 - 2012

I dag har vi sådan set bare prøvet at små-rette på hinandens opgaver, sørge for at "temaet" går igen på dem allesammen og i det hele taget sørge for, at "UCH Holstebro" har en stor del af det, hvad angår farver, form og skrift.

10/12 - 2012

Der er blevet arbejdet videre med billederne samt vi har snakket om, hvor hen vi allesammen vil gå med det. ALtså hvordan vi regner med, at vores endelige billeder kommer til at se ud og om det kommer til at ligne det tema, vi har stræbet efter.

11/12 - 2012

Har ikke nået så meget i dag, vi havde en powerpoint idag omkring kilder og fodnoter til SRP, så har bare noget finpusning til sidst.

12/12 - 2012

I dag har jeg faktisk taget lidt af en pause ;) selvfølgelig har jeg lavet noget, men det meste af timerne har fungeret med, at jeg har læst forskellige kommunikations modeller, som andre har skrevet, hvor jeg så har set efter om, det var evt. noget fra dem, ren opsætningsmæssigt, jeg kunne bruge. (Og ja, jeg har arbejdet seriøst det meste af tiden, ville bare lige være ærlig.) ;)

13/12 - 2012

Næsten færdig med det hele nu. Føler det begynder at blive lidt ensformeligt og uoverskueligt... Men skal nok være klar ;)

Inden aflevering, sidste noter

Hejsa :) ville bare lige skrive de sidste noter her, det følte jeg lige, der blev lidt nemmere. Jeg ligger de 4 billeder op, jeg har endt ud med at lave. Det kræver lige lidt koordination mellem de forskellige indehavere af de sider, jeg har lavet billeder til. Det ordner jeg lige løbende, men ellers kan du se her på min logbog, hvad jeg har lavet, samt løbende hvordan det ellers er gået. Jeg er ikke helt sikker på, hvordan man kan kalde det her "færdigt" - jeg synes, at det hele er blevet "spurtet" så hurtigt igennem til sidst, at vi ikke rigtigt har nået at få det hele med - der er ikke en så skide god koordination mellem grupperne, som måske er lidt påkrævet for, at vi kan gøre den her Wiki en del "bedre" overall. Måske er det bare mig, der snakker i "blinde", men det er min ærlige mening.

    • Senere rettelse: den vil ikke lade mig uploade billederne, så jeg smider dem lige i en zip-fil. Den sagde noget med, at jeg manglede, at den endte med noget "jpg" eller noget i den stil.

http://speedy.sh/zCHVp/samlet.zip Håber det går ;)