Bruger:Chri19a6

Fra Holstebro HTX Wiki
Skift til: navigering, søgning

Christian LauridsenTM

Logbog til netværk opgaven

15-10-12

I dag har jeg siddet og kigget lidt forskellige steder for at finde information om mit emne. Jeg har valgt at skrive om browseren til at starte med, det er altså det område jeg vil koncentrere mig om til at starte med.

16-11-12

i dag har jeg skrevet under emnet "email" og er godt igang der. Jeg havde godt nok skrevet at jeg ville skrive noget under emnet "browser" men der var en der var ligeglad med at mit navn stod i toppen af dokumentet og personen begyndte så at skrive istedet.

19-11-12

i dag har jeg skrevet i både censur afsnittet og afsnittet om søgemaskiner. Jeg skriver ikke så voldsomt meget, men prøver bare at sætte lidt gang i alle afsnittene.

20-11-12

i dag har jeg skrevet videre på afsnittet søgemaskiner. Jeg er også begyndt at skrive på afsnittet "internettets udvikling.

22-11-12

I dag har jeg skrevet meget inden under "internettets udvikling" og jeg regner med at skrive videre på den næste gang.

26-11-12

I dag har jeg skrevet videre på "internettets udvikling". jeg har også søgt lidt viden indenfor topografi.

27-11-12

Sidste gang havde jeg søgt lidt infomation omkring Topografi, jeg valgte dog ikke at skrive om det denne gang. Jeg har derimod skrevet lidt mere omkring emnet "Censur"

29-11-12

I dag har jeg skrevet lidt under billedmanipulering, men jeg kunne ikke lige skrive så meget til det. Jeg skrev derfor under emnet internet kriminalitet.

03-12-12

i dag har jeg skrevet videre under emnet internet kriminalitet.

04-12-12

I dag har jeg skrevet videre under "internet kriminalitet". jeg har også startet på "LAN"

06-12-12

I dag har jeg skrevet under kommunikations modeller, og det er også den jeg vil skrive videre på næste gang.

10-12-12

I dag har jeg skrevet videre på kommunikations modeller

11-12-12

I dag har jeg skrevet videre under kommunikations modeller, og eller så har jeg kigget lidt på nogle af de andre kategorier for at se om der var nogen steder jeg kunne redigere.

13-12-12

I dag har jeg skrevet under nogle forskellige punkter, bla. Lan Party og målgruppeanalyse

18-12-12

I dag har jeg skrevet under emnet Billeder og layout, emnet er utrolig svært at skrive under fordi jeg ikke syntes at det har nogen relevans for emnet "netværker". Jeg har altså derfor ikke skrevet ret meget da der ikke er så meget at finde om emnet.

20-12-12

I dag har jeg fået startet og afsluttet emnet programmering. Jeg har også kigget lidt under de forskellige emner under kategorien Grafik, tjekket dem for fejl, tjekket kildehenvisninger og eller bare sørget for at tingene er iorden.