Bruger:Andr216b

Fra Holstebro HTX Wiki
Skift til: navigering, søgning

Logbog

d.26/11 2012
I dag har jeg skrevet på wiki'en omkring hvilken opbygning bollemodellen har. Her vil jeg anvende en illustration så opnås den bedste forståelse af bollemodellens opbygning. Her kreerer jeg illustrationen fra bunden af i Photoshop, men ud fra et andet billede af bollemodellen. Denne illustration vil jeg oploade til wiki'en når illustrationen er kreeret færdig i Photoshop.
Jeg har også fået læst omkring bollemodellens opbygning, så jeg har noget information som jeg kan skrive ud fra.
d.27/11 2012
Det som jeg har beskæftiget mig med i dag, er at jeg har kreeret resten af illustrationen og uploade den til wiki'en. Ud fra denne illustration har jeg skrevet om den første bolle i bollemodellen som er: målgruppen.
d.28/11 2012
Det som jeg har bidraget med til wiki'en i dag, er at jeg har skrevet omkring indholds- og afsenderpunktet ved bollemodellen. Jeg har indsat en reference til et dokument som handler om en informationskampagne til unge, hvor der er taget udgangspunkt i bollemodellen til at kommunikere informationskampagnen.
d.29/11 2012
Det jeg har arbejdet med i dag, er at jeg har oprettet en ny version af billedeillustrationen af bollemodellen. Her er det tydeligt for mig at se, at kvaliteten af billedet er af højere karakter. Jeg har også fået læst og skrevet omkring punktet medie i bollemodellen.
I dag har jeg læst og skrevet omkring mediet og kommunikationsmiljøet, og derved har jeg skrevet omkring de sidste punkter til bollemodellen. Jeg har også fundet en kilde mere som jeg kan referere til. Denne kilde er en blog som er skrevet af studerende fra erhversakademiet på sjælland.
d.3/12 2012
Der er sket det i wikiprojektet, at klassen er blevet inddelt i grupper som skal kigge efter wiki'ens kvalitet herunder billeder, stavefejl, referencer og andet. Her har jeg valgt mig ind på gruppen billeder. Her kigger vi efter, om billederne er af god kvalitet, og hvis de ikke er det, så foretager vi ændringer til disse billeder.
d.4/12 2012
I dag har vi i billedegruppen fordelt hvilke billeder vi vil arbejde med, her har vi valgt at tage 5 billeder at arbejde med hver. Vi har også i gruppen lavet et oplægsbillede som illustrerer hvilket farveskema vi vil arbejde med. Her har vi anvendt de farver som bruges til logoet på wiki siden.
d.5/12 2012
I dag har jeg udelukkende arbejdet med billedeillustrationer. Jeg har derved arbejdet med billedeillustrationerne til siderne: Kommunikationsmodellen, massekommunikation og til berettermodelssiden. Grunden til at jeg har nået at lave så mange billedeillustrationer er, at jeg har givet mig selv lektier for den foregående dag, hvor jeg har arbejdet med billedeillustrationen til berettermodels-siden. Her er grunden til at jeg arbejdet med lige nøjagtig det billede, er at berettermodellen er en tidskrævende illustration at kreere.
Ved at jeg har lavet de tre billedeillustrationer, så har jeg også uploadet dem til deres billedeillustrationernes respektive sider.
d.6/12 2012
Det som jeg har arbejdet med i dag, er at jeg har lavet en billedeillustration til feedback-siden. Her har jeg også skrevet på feedback-siden, hvor jeg forklarer omkring feedback ud fra billedeillustrationen som jeg selv har kreeret. I dag har jeg også været med til at give noget feedback og diskuteret omkring nogle af de andre billedeillustrationer som de andre fra billedegruppen har lavet.
d.10/12 2012
I dag har jeg arbejdet med hvordan man kan fremhæve støj i den udvidede kommunikations model. Her har jeg hjulpet en af de andre fra billedegruppen da jeg selv er færdig med de 5 billedillustrationer som jeg har valgt at skulle kreere.
d.11/12 2012
Det som jeg har arbejdet med i dag er, at jeg har fremhævet støj i kommunikationsmodellen. Jeg har derved fået uploadet billedet til støj-siden på wiki'en.
d.12/12 2012
I dag har jeg lavet en billedeillustration til en ny side der er kommet på wiki'en kaldet: Filterteorien. Her har jeg lavet billedet om, sådan så billedet anvender det samme farveskema som logoet på wiki'en. Jeg har derved også uploadet billedeillustrationen til wiki'en så den kan ses på filterteoriens wiki-side. Illustrationen til budskabs-siden har jeg også lavet. I den illustration har jeg taget den udvidede kommunikationsmodel og fremhævet budskabs-punktet i illustrationen.
d.13/12 2012
På den sidste arbejdsdag med denne opgave, har jeg kigget diverse billedeillustrationer, som jeg har lavet, igennem. Ved berettermodellen fandt jeg frem til at der var en skriftype der skulle ændres. En af de nyere sider på wikien kaldet storyboard, har jeg lavet enkelte rettelser hvad angår billedeillustrationen.