Bruger:Ande5803

Fra Holstebro HTX Wiki
Skift til: navigering, søgning

Logbog

16/11

Idag har jeg researchet om virtuelle valuta og om virtuelle økonomier. Jeg har desuden også læst om virtuelle forbrydelser og om hvordan virksomheder tjener penge ved at opspare virtuel valuta og sælge det for rigtige penge. På wiki-siden har jeg tilføjet de forskellige overskrifter, som jeg vil skrive under.

19/11

Idag er jeg begyndt med at skrive sidens egentlige indhold. Jeg er kommet ind på gold farming og de muligheder man har for at tjene mange "rigtige" penge på at sælge virtuelle valuta til computerspillere. Jeg har også kort beskrevet hvordan handel mellem virtuelle ting og valuta og rigtige penge er opstået.

20/11

Idag har jeg uddybet gold farming afsnittet, og jeg har fundet en god kilde fra New York Times, som jeg vil bruge fremover til at beskrive hvordan en gold farmer arbejder, hvordan gold farming foregår på spilbasis osv.

22/11

Idag har jeg begyndt på at skrive om virtuelle forbrydelser og er kommet med det første eksempel på en virtuel forbrydelse.

26/11

Idag har jeg gjort gold farming afsnittet færdig og skrevet videre på afsnittet med virtuelle forbrydelser, som også snart er færdigt.

27/11

Idag skrev jeg en smule til gold farming afsnittet og skrev et lille afsnit om virtuel valuta på internettet, som jeg fandt ud af var lidt svært at finde information om. Mange af artikler om det handlede om Bitcoins, som jeg selvfølgelig ikke vil skrive alt for meget om her, når der allerede er en wiki-side dedikeret til bitcoins. Desuden har jeg tilføjet eksterne henvisninger og rettet referencerne.

28/11

Jeg har byttet med Kasper Laugesen og fået Phishing-afsnittet. Her har jeg nogen personlig erfaring da jeg (desværre) har mange eksempler på phishing-forsøg i min egen email-indbakke. Jeg overvejer at finde et tydeligt phishing-forsøg derfra og tilføje det til artiklen. Jeg har skrevet lidt om hvordan man spotter et forsøg på phishing for at beskytte sine personlige/fortrolige oplysninger.

3/12

Idag har jeg skrevet om de forskellige typer af phishing. Jeg kiggede også efter en anden side, som jeg ville arbejde med efter phishing-siden, men jeg har ikke bestemt mig for hvilken side jeg vil arbejde med endnu.

4/12

Jeg startede på en ny side om Faktasider. Her har jeg tænkt mig at komme ind både på almindelige faktasider og wikier, da jeg opdagede at der ikke fandtes nogen underside om wikier. Indtil videre har jeg skrevet ud fra egen erfaring samt nogle eksterne henvisninger, og derfor har jeg ikke referencer på siden endnu.

6/12

Jeg har uddybet faktasider-afsnittet og givet nogle eksempler på faktasider, både indenfor wikier og almindelige faktasider. Jeg har desuden sat Danmarks Statistik ind som eksempel på en faktaside.

10/12

Jeg har startet på at skrive afsnittet om Internettet og har skrevet lidt om hvordan internettet hænger sammen og hvilke muligheder man har som internetbruger.

11/12

Dagen idag har jeg brugt på korrekturlæsning og omformulering af nogle af de andres artikler, da jeg kiggede mig omkring på wikien og opdagede at der var en del grumme stave/tegnsætningsfejl i nogle af artiklerne.

13/12

Idag har jeg skrevet om internettets oprindelse og om hvilke netværk der fandtes i 'gamle dage' da nettet først blev introduceret. Jeg har også skrevet lidt om hvilke hastigheder internettet understøttede før i tiden.

17/12

Idag er vi kommet i grupper og jeg er kommet i gruppen der sørger for internetkriminalitet-kategorien. Det meste af tiden idag er gået med at ordne sider ind i kategorien, korrekturlæse og indsætte en masse interne henvisninger i de forskellige sider.

18/12

Idag har jeg forsøgt at få styr på de sider der mangler noget mere tekst og redigeret i nogen af siderne. Jeg har igen arbejdet med at indsætte internete links ved kodeord i siderne, så man nemt kan få en udvidet forståelse af et begreb hvis man ikke er helt klar over hvad det er.