Bilag

Fra Holstebro HTX Wiki
Version fra 20. aug 2013, 20:18 af Bar (diskussion | bidrag) Bar (diskussion | bidrag) (Oprettede siden med 'Det skal være muligt at forstå rapporten uden bilag. Bilag skal så være de oplysninger, der ville være unødvendige og fylde i rapporten. Bilag skal så være de inform...')
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version→ (forskel)
Skift til: navigering, søgning

Det skal være muligt at forstå rapporten uden bilag. Bilag skal så være de oplysninger, der ville være unødvendige og fylde i rapporten. Bilag skal så være de informationer, som den interesserede læser ville finde brugbare.

Det kan være ekstra dokumentation, som fx store billeder, tabeller, udregninger eller andet. Typisk vil man i Computer- og El-Teknik kunne finde total-diagrammer, datablade og den samlede kode som bilag.

Bilag skal enten angives i indholdsfortegnelsen, eller de kan angives i en speciel bilags-liste, hvis man har mange af dem. Under alle omstændigheder skal bilagene nummereres, så de er nemme og finde rundt i. Fx bilag 1, bilag 2 osv.

Da bilag meget nemt kan blive ret omfattende, så kan man overveje hvilke man vil vedlægge som elektroniske bilag, f.x. på en CD eller en USB-stick.